Фронтальный погрузчик IT1600
Грузоподъемность - 400, 800, 1300, 1600 (кг)Высота подъема - 2,2 м, 2,95 м, 3,2 м, 3,9 м, 4,15 мДжойстикРама с автоматическим замк..
0,00€
Navigator, Indicatorul cursei pentru tractor
Încorporat cu un modul GNSS de înaltă precizie, sistemul AF100 este capabil să urmărească toate constelațiile care rulează, oferin..
0,00€
Autopilot, Sistem de autoghidare cu precizie
Cea mai bună soluție pentru fermierul contemporan !-   Semnal gratuit!-   Raza de transmitere a semnalului 40 ..
0,00€
Cultivator pentru vii si livezi KLAUDIA
Cultivatorul de vii si livezi KLAUDIA este un utilaj conceput pentru plivitul mecanic in camp si livezi. Designul modular al dispo..
0,00€
Freza de grădină FBSS automat
Freză de grădină automată seria Falconero FBSSpentru prelucrarea aproape de tulpină a copacilorCutter lateral de gradina fabricat ..
0,00€
Știrile noastre
Moldagrotech 2017
Moldagrotech 2017

Compania SC"Evolar" SRL, participantă activă la MoldAgroTechCompania SC"Evolar" SRL este participantă permanentă la expoziţiile naţionale Mo..

20.03.2021 3386
Deschiderea Filialei Companiei SC"Evolar" SRL În Rn. Edineţ, Or. Cupcini!
Deschiderea Filialei Companiei SC"Evolar" SRL În Rn. Edineţ, Or. Cupcini!

Pe data de 13 ianuarie 2018 a avut loc deschiderea festivă a filialei companiei SC"Evolar" SRL în rn.Edineţ, or. Cupcini, str. Chişinăului, ..

20.03.2021 3406

Bine ați venit la cel mai bun magazin din toată lumea!

Ltd. „Evolar” se află pe teritoriul Republicii Moldova, importă și vinde utilaje agricole, echipamente și piese de schimb, acoperind producătorii agricoli din întreaga țară. Compania a fost prezentă pe piață din 2005 până în prezent, crescând anual numărul de parteneri străini și gama de produse oferite. Toate mașinile agricole importate de Evolar au o reputație pe piața internațională, prezentând realizările liderilor mondiali în producția de mașini agricole.

SRL „Evolar” oferă, de asemenea, sprijin fermierilor din Republica Moldova, oferind sfaturi tehnologice cu privire la selecția și configurarea echipamentelor și consiliază cu privire la obținerea finanțării necesare pentru achiziționarea de echipamente. Lucrând cu mai multe proiecte, este posibil să găsim soluția optimă pentru orice fermier.

„În zona de vânzări, este foarte important să oferiți clientului echipamentul de care are nevoie, să oferiți asistență în aplicarea participării la proiecte naționale de subvenționare a echipamentelor agricole, să oferiți asistență și asistență tehnică în timpul punerii în funcțiune, să furnizați servicii și piese de schimb pentru a construi mult timp. relații pe termen lung ”, spune compania director Gorbulya Rodion.

Dezvoltăm împreună agricultura națională a Republicii Moldova! (Echipa OOO "Evolar")

Toate informațiile prezentate pe site sunt demonstrative și lăsând informații despre datele dvs. personale, le puneți în mod voluntar la dispoziția publicului. Vă recomandăm să utilizați date anonimizate.

0
0